Транспаранти, банери, винили

Транспарантите са леки и удобни за поставяне и подмяна рекламни пана. Едновременно са гъвкави, могат да се навиват, без опастност от счупване, като при PVC таблата, но са и с възможност за ярък и изразителен печат и получаване на добри изображения. Предпочитан вариант както за временна реклама - може да служи за табели тип "Продава се", "Под наем", поради ниската си цена. Добър вариант и за дългосрочно брандиране  - издръжлив на атмосферни условия.

Предлагаме както висококачествен печат с възможност за получаване на фотореалистични изображения 1440 dpi, така и среден 1200 dpi и икономичен вариант 360 dpi, подходящ по - скоро за големи изобрежия или текстове, без нужда от детайлност. 

Трансперантите могат да се закрепят лесно, чрез поставяне на капси по всички или някои от страните. Колкото повече капси (метални рингове, дупки) се сложат на винила и съответно на колкото повече места се закрепи (може да стане и със свински опашки), толкова по - издръжлив става на вятър.

Транспарантите от винил или винилна мрежа могат да се поставят какта на стени, балкони, на метална кострукция над пътя. Могат да се поставят и на стойка и да се използват като табла при презентации или брандиране на преместваеми събития.


Транспарант, банер от винил по ваш избор

Транспарант, банер от винил по ваш избор

За да приемем запитването е необходимо да посочите желание размер, дали транспарантът ще е хоризонта..

0.00лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)