За нас

          Сайта ZNAMENABG.COM е специализиран онлайн магазин за знамена. Собственост е на фирма ЗНАМЕНА ЕООД. Онлайн магазина ни е най-големия в България сайт за продажба на знамена и аксесоари за знамена. 

          В нашият онлайн магазин ще намерите знамето, което търсите на най-добра цена. Възможно е да изработим за вас всякакви видове знамена във всякакъв размер, без значение дали са национални флагове, фирмени знамена, спортни знамена или знамена свързани със някакво събитие. На нас се довериха някои от най-големите фирми в България, държавни институции и предприятия, училища, общини и много българи желаещи да получат качествено шито българско национално знаме.

           Гарантираме Ви най-високо качество на изработваните от нас знамена и бързо обслужване. Доставките са експресни - само за 1 работен ден за над 150 населени места и до 2-3 дена за по-малките населени места.

 

ВИДОВЕ ИЗРАБОТВАНИ ЗНАМЕНА:

  • Шити знамена - шият се само с висококачествени български платове
  • Печатани знамена - използват се висококачествени материи издръжливи на външни условия
  • Бродирани знамена - използват се основно висококачествени български платове(с изключение на специфични материи, които не се произвеждат в България)
  • Знамена със сублимационен печат(трансферен печат)използват се само висококачествени български платове

 

Предлагаме и готови знамена в стандартни размери на много ниски цени.