Тройна стойка за зала

интериорна стойка за знамена от метал

Стойка за зала за 3 знамена. Основата се изработва от метал. Прътовете могат да бъдат от метал или от дърво - може да изберете от опциите. На снимките е вариант с метални прътове. Подходяща стойка за конферентни зали, училища, кабинети и други. 

За външна употреба може да пробият дупки за закрепителни елементи в основата - за повече информация се свържете с нас. 

Стойките се изработват за срок от 3-6 работни дни (в зависимост от моментното натоварване). Обикновено са в сив или черен цвят. По запитване може да се направи и в друг цвят - за някой цветове е възможно доплащане. Стандартно стойката се предлага с прътове 2м. Поръчкови прътове могат да се направят по-малки или по-големи като цените варират в зависимост от размера и материала.

На снимките може да видите стойки с височина 2м. и 2 размера знамена - съответно 70/120 см и 90/150 см, за да придобиете по-дора представа. Знамената не се предлагат заедно със стойката, а се поръчват отделно. 

В цената НЕ са включени знамена. Български и други национални може да намерите качени в сайта ни. За фирмени и с лога може да ни пишете на имейл [email protected] 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Стойка за зала за 3 знамена

  • Производител: ЗНАМЕНА ЕООД
  • Модел: 90570
  • Код на продукта:
  • Наличност: В наличност
  • 120.00лв.


Възможни варианти


Тагове: стойка за зала, стойка за знамена, стойка за 3 знамена, интериорна стойка, кабинетна стойка, подова стойка, стойка за знамена за зала, метална стойка за знамена, метална стойка за зала, интериорна стойка за знамена, стойка по поръчка, стойка за знамена по поръчка, сива стойка за знамена, черна стойка за знамена, бяла стойка за знамена