За да приемем запитването е необходимо да посочите желание размер, дали транспарантът ще е хоризонтален или вертикален, окачването - джобове или капси (в полето коментар преди завържване на поръчката може да посочите точно по кои страни искате да са разположетни капсите/джобовете).

Материалът от който се изработват е промазан винил 460 гр./кв.м. 

При печата на винил желаният брой от изделията е от голямо значение за цената! Така, че преценете внимателно какво ще посочите в запитването си, тъй като цените се изчесляват за конкретната бройка и последващо отпадане, добавяне на бройки ще доведе до разлика в единичната цена.

За да направите запитване или поръчка на знаме въведете параметрите на желания от вас транспарант, банер, винил. След това изберете дали желаете да направите поръчка или запитване само. Изпращането на запитване става по същият начин както и поръчка на артикул от сайта. Сумата на заявката е 0.00 лв(при запитване също следва да се изпълнят всички стъпки както при поръчка на артикул), тъй като цената за изработка варира в зависимост от размерите, цветовете, начина на окачване и т.н. и не може да се определи автоматично. Ако имате да уточните нещо допълнително за желаното от вас знаме, може да го направите като коментар при изпращане на запитването(в последната стъпка има форма за коментар към поръчката/запитването). След завършването на поръчката/запитването от ваша страна и получаването й при нас ще се свържем с вас, за да ви информираме за цената и сроковете за изработка на желаното от вас знаме. 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Транспарант, банер от винил по ваш избор

  • Модел: Транспарант, банер от винил по ваш избор
  • Код на продукта:
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв.


Възможни варианти


Свързани продукти

Знаме по ваш избор

Знаме по ваш избор

          За да направите запитване или поръчка на знаме въведете параметри..

0.00лв.

Знаме за бюро в размер 16/22 см.

Знаме за бюро в размер 16/22 см.

Знаме за бюро на държава по избор  в размер 16/22 см.  Знаменце, подходящо за наст..

3.15лв.

Знаме в размер 20/30 см.

Знаме в размер 20/30 см.

Знаме на държава по избор в размер 20/30 см.  Знаменце формат А4 Знаме в размер 20/3..

4.50лв.

Знаме от хартия в размер 16/22 см.

Знаме от хартия в размер 16/22 см.

Знаме на държава по избор от хартия Знаме в размер 16/22 см от хартия. Подходящо за носене в ръка..

1.80лв.

Тагове: изработка на знамена, знам по избор, знаме по мой избор, производство на знамена, знаме по поръчка, поръчково знаме, спортно знаме, футболно знаме, знаме на политическа партия